Followers

Sunday, April 25, 2010

konon2 sikit rupenyer manyak...

Semalam ari sabtu hehehe sumer org tau apo la kan..smlm cik abe x koje..so dgn pantas ku mengajak g jualan pureen tuh..ghupenye jauh gak..tp dah alang2 kate nak g kan harus la melayan jugak..pagi smlm wat bekpes nasi goreng..dah siap basuh baju,bekpes segala,dlm kul 12 baru kuar umah..g s.alam dulu wat cop nama..pastu baru g subang..ke pj eyk? ntah la aku mmg tak tau..tau nak g je haha..goeg pun fail :p ..

sampai2 sana tgok org mak aihh..penuh gile..kete pun kena parking jauh2..dah la dgn jln jem lagik ntah dr mane lori2 beso tu pun aku mls nak amik tau..plus plak cuaca yg panas..menguji daya ketahanan tul..seb bek la alya tak wat hal..makanya aman la sikit nak memilih dan mengangkut segala brg yg berkenan..mulanye cdg nak beli baju je utk bb 3,4pasang..sbb mmg dah congak2 takmo beli baju byk2 sgt..maklum la baju alya ade lagik..jantina bb pun masih tak pasti..so beli je yg perlu2..dah kate tang baju beli sikit harusla tak blh lame2 kat area baju..kalu lame jwbnye bukan sikit dah la hahaha..

g kat bhgian sabun2..byk gak la yg di cekau..blh la wat stok 2,3bulan kiranye kang..pastu beli botol susu sikit..beli towel 1,ken selimut 1..jd la..wat ade2 jea..time nak milih brg tu tak lame..tang nak membyr tu yg jenuh hahaha..sian cik abe..duk beratur panjang..seb bek la laju je cashier wat kije..sekali byr..hambik ko...cukup ke idak duitnye hahahahahahahahahahahaha..gelak beso lak haku nih..sian lagi kat cik abe..ampun ye bebeh..nnt saya bayar utang eyh hehe..


satu kotak beso ni membeli hahaha..tp tak la penuh sgt..kotak je gedabak..



antara brg yg di beli..baju je tak buh lagik..baju kena asing len..kena basuh kasi bersih2 dulu..pastu baru pack ngn baju2 alya yg masih blh di gunakan..seb bek la mase alya dulu,aku beli baju yg bb laki pempuan blh pakai..kira selamat la hehehe

2 comments:

  1. Salam manis...

    Laaa... kotak jek besar . hahahaha

    ReplyDelete
  2. hehehe kak linda..tu je kotak yg ado...

    ReplyDelete