Followers

Monday, October 25, 2010

kembali bercerita konon2nye

owh lama sungguh tak bercerita baru dalam rumah saya ni..kemane ntah hilang semua cerita..lagi plak takde pica,jadi lagi malas la nak update ngee..bukan pe macam tak best plak tengok huruf tanpa cerita,betul tak..

sekarang ni pun tak tau nak cerita ape keh3..so aku tempek gambo je la..suasana indah tau..siyes aku tak reti nak gambarkan cemane dengan kata2..tapi biasa la kan.takat ambil dengan kamera henpung ape la sangat yang jadi nye..lain la kalau guna DSLR ngeh3..




selebihnye korang gi tengok kat fb je la heheeh

Wednesday, October 13, 2010

no idea :)

Ahad lepas kami g naik cameron utk kali kedua..saje g jalan2 mkn angin hehe..naik lalu tapah..sgt pening kepala dgn jln pusing2 camtu,rase dulu turun lalu situ ok je..tak byk sgt snap pic,sebab dtg dgn perasaan nak membeli je huhu..



beli pun rase mcm tak banyak..tapi duit byk abis huahuahua..

Thursday, October 7, 2010

renungan bersama..

video

Suka suki siku saku

Hurmmmm..naik boring dah tengok blog sendiri skrg nih..asyik2 pasal masak& masak&masak..ape ingat org len tak masak ke hah? urmmm..dah aku tak tau nak cite pe aku cite la pasal masak..dah tu je yang aku duk belajar skrg nih..pasni belajar lain aku duk tempek mende len plak la huhu..

hah mai sat layanz pic anak den yg suka bergaya ni..korang rase2 kan layak tak alya ni jadi model :p tengok dr bakat die kan,mcm ade gaya tau..tengok die mcm berminat ke arah seni..gaknye sbb umi die dulu duk kate nak sgt anak join gimnas kot eyk huahuahua..





Wednesday, October 6, 2010

lagi berkaitan Makan

Semalam aku buat kek karamel..sgt gigih aku buat hahaha..start kul 7pg..kul 1ptg baru siap sepenuhnye..tu termasuk sekali dgn mase yg aku sia2 kan sbb dah berputus asa la :) mane taknye,kalau tak cukup semangat kompom aku dah biarkan semua2 tu kat dapo mcm tu je..gile down aku smlm sbb nak buat adunan yg terakhir tak jadi2..dan akhirnye setelah aku perabis sume stok telor yg ade dlm petiais baru la menjadi..skrg ni peti umah aku penuh dgn telo kuning shj hahaha..

Tp aku rase agak kureng menyengat la kek aku ni..susunan kaler tak menarik..keknye terlalu nipis,TAPI rase dah lulus yahooooo...pasni impian aku nak buatkan tuk family aku kat kampung rase..yipeeee..harap2 mak aku akan berbangga sedikit dgn perubahan kemahiran anaknye nih hiks...

Dan arini aku harus bercuti dr buat kek,sebab telo nan do dah adeiii..baru berangan nak buat kek coklat moist..nak gak kek gula hangus..haish..mcm2 nak buat nih..tp bilakah akan terlaksana? tunggu dan lihat sajok hihihi..

adios