Followers

Tuesday, December 27, 2011

Pengalaman Pertama Nasi Minyakku






Hehehehhehe..Ahad lepas try la buat nasi minyak dengan gigihnye..sampai nak pitam daku..nasib la tak tumbang lagi...mula2 masak nasi,masa rasa tapi takde rasa tu dah agak down je perasaanku ini..tapi teruskan gak masak lauk2 yang sudah di plan..mula2 masak ayam merah (siyes daku belum berape reti buat ayam merah sebab tu jarang beno buatnye hehehe)..lepastu buat jelatah pula,timun + lobak je..last baru goreng ayam berempah untuk anak2..punya le berdebar nak tunggu time makan..asben kate bau sedapnyeeee..jadi lapo perut..laaaaaaagi tambah debar kot2 rasa tak seindah bau hihihihi..ceduk punya ceduk lauk,asben pun kate lulus..phewwww lega yu hihii..ayam merah pun sedappp katanya..jelatah pun menjadi..hihihihi senyum meleret la makcik :p..alya pun kate sedap..mekasih..mekasih..lain2 kali umi buat lagi ye :)

pic nasi tarak,maklum ler dah biasa snap gambo lauk je muahahahaha..alah rupa pun macam nasi minyak biasa gak..cuma nasi ku kosong je,takde kismis segala..

2 comments:

  1. yg penting,org kat rumah rasa bestkan..senang hati

    Jom Singgah Baca : Gigi Dah Tak Cantik | Faiz

    ReplyDelete
  2. nmpk sgt2 sedap. x mo jamu kami ker? :)

    ReplyDelete