Followers

Monday, February 21, 2011

Alhamdulillah

Assalamulaikum..selamat pagi malaysia..wallah..skema sangat la pulak..otak dah agak tepu sikit rase macam dah lame jari jemari tak lancar mengetuk keyboard meluahkan kata2 di rumah usangku..chewahh..ayat skema lagik..poyos sudah..maklum la malam tadi tak cukup tidur..anak kecilku kekembungan perutnye..pastu bila mana matanye dah jadi segar boleh plak die nak mengajak umi die menari chacha hahaha..

Eyh..eyh..dah lari jauh ni..nak cerita kes last week benonye..minggu lepas alya demam..tapi bukan demam yang badan panas tu,just dedor je tapi yang aku perasan si alya ni mudah sangat kena sesema..tambah pulak tak reti buang mukus aka hingus makanya datang la kawan karib sesema iaitu si batuk..sampai melepek la kiranye ini budak..ari rabu masih nak g sekola,khamis pun nak g gak,tapi teacher bagi pakai mask la,takut jangkit anak2 orang kan huhu..si alya ni plak ala2 tak selesa gitu,pakai pun malu2,alasannye nanti acik yang amik die g n balik sekola datang tak nampak muka die hahaha..bijak sungguh anak umi ye..

tapi hari jumaat dengan resminye,umi n ayah die berjaya memujuk untuk bercuti hahaha..pagi2 bangun nangis nak ayah..haru gak umi..pastu gamaknye tak larat sangat terus die tido semula,tu yang ayahnye bagi cuti..

ni mase hari khamis matanye dah kuyu..urmmm..

ni nampak sangat dah melepek tapi nak gak g..seronok ade kawan gamaknye..



N arini alhamdulillah dah nampak ok sikit..alya pun dah tak sabar nak g sekola..bangun2 tido terus cakap 'umi,nanti pukul eleven alya tukar baju teacher tau,nanti cik nab datang'...

2 comments:

  1. bagus,rajin kakak gi sekolah wlaupun tak sihat...

    ReplyDelete